Info

Contacteer ons

Telefonisch
0468/1234.12

via email:
info@nsacleaning.be

Regenputten

Controle en onderhoud regenput:

Hoe houd u uw regenput in optimale conditie? Eenvoudig: hou alles goed schoon. Dat betekent niet dat u elke maand uw regenwater put moet reinigen. Maar doet er goed aan om een paar keer per jaar uw filters en regenwaterput te controleren.

Regenwater is populair:

hoe langer hoe meer mensen gebruiken regenwater om toiletten door te spoelen. Meer en meer mensen ontdekken ook de voordelen van regenwater voor de wasmachine. Het is zachter, minder kalkrijk, dus beter voor de wasmachine, voor de huid en voor de kledij.

Logisch dat zo’n hemelwaterput goed onderhouden word. Het goede nieuws is dat in uw regenput spontaan en natuurlijke waterhuishouding ontstaat. met nuttige bacteriën, die het water schoon houden. Echter, ondanks dit natuurlijk onderhoud, hoopt slib en slijk zich na verloop van tijd toch op.

De filters voor de regenwaterput houdt niet alles tegen. De lichtste vuildeeltjes drijven aan de oppervlakte en worden afgevoerd via de overloop, na periodes van grote regenval. De zwaardere vuiltjes zakken naar de bodem. Zo ontstaan vuilophopingen op die bodemen aan de regenputwand waar het water instroomt. Bij hevige regens kan het gebeuren dat deze vuilkoek terug lost en uw regenwater bruin wordt.

NSA Cleaning houdt de regenwaterput voor u in optimale conditie, zodat u altijd van de goede voordelen van regenwater kan genieten.

 

Hoe gaan wij tewerk:

Het vervuilde water wordt leeggepompt.

Wij gaan vervolgens in de put om het slib te verwijderen en/of eerste reiniging worden verwijderd.

Zij- en boven wanden alsook de bodem worden onder hoge druk gereinigd.

De aanzuigdarm wordt visueel gecontroleerd op eventuele barsten of andere schade..

De aanzuigfilter wordt gereinigd.

Op verzoek worden de dakgoten gereinigd.

 

Let op !!!!!!!

Als u de regenput vanbinnen reinigt, wees dan voorzichtig, omdat er in de put meestal weinig zuurstof aanwezig is. Bestaat er gevaar voor zuurstoftekort wanneer u erin afdaalt.

Doe dit werk nooit zelf, laat NSA Cleaning dit gevaarlijk klusje voor u uitvoeren.

Reeds 30 jaar ervaring.